Welkom bij de Algemene Haagse Harttrimvereniging

Uw gezondheid, Onze uitdaging

Bewegen is “hart” nodig. Bij ons is iedereen daarom van harte welkom om te sporten jong en oud, met en zonder medisch verleden, om gezond te worden en te blijven. Al sinds 1976 zetten onze sportleiders zich in om een gezonde levensstijl te stimuleren.

Wij bieden fitness (cardio, conditie en krachttraining), zaalsport en sport en spel activiteiten.

U kunt bij ons zes dagen in de week zowel overdag als ’s avonds terecht in de moderne sportaccommodatie van het Gezondheidscentrum Hubertusduin.

Er wordt getraind in kleine groepen (maximaal 15 personen) onder leiding van een ervaren en deskundige sportleider. Per deelnemer wordt bekeken welke belasting maximaal verantwoord is. De sportleider begeleidt en adviseert u bij de activiteiten die het beste bij u passen.

Wij hebben hiervoor een gevarieerd aanbod.

Bereikbaarheid

De sportzalen bevinden zich in het Gezondheidscentrum Hubertusduin. Het Hubertusduin is goed te bereiken met het openbaar vervoer (bus 20 en 23 halte Bronovo).

Verder kunt u tegen een gereduceerd tarief uw auto parkeren op het parkeerterrein van het ziekenhuis Bronovo.

Doe mee met de conversatie

1 reactie